april 18, 2024
  • 8:22 am DIY projekter til at forbedre din baghave på et budget
  • 3:46 am En vaskemaskine test hjælper dig med at vælge det helt rette produkt
  • 3:40 am Jagten på den bedste ejendomsmægler i Silkeborg
  • 2:55 am Har du været udsat for tab af erhvervsevne?
  • 3:59 am Få en undervognsbehandling nær Århus

Trænger din bil til en behandling i undervognen? Gør din bil klar til det danske efterårs- og vintervejr med en undervognsbehandling i Åbyhøj, Århus. En undervognsbehandling bør du få lavet regelmæssigt, så din bil er i stand til at klare det danske vejr. Du kan få lavet en behandling ved Brdr. Elboe i Åbyhøj, der har et rustbeskyttelsescenter, der er godkendt af Teknisk Institut. Men hvad er en undervognsbehandling, og hvorfor er det så vigtigt, at man får bilen behandlet? Læs med her og få svar på det.

Hvad er en undervognsbehandling?/

En undervognsbehandling er en behandling af bilens undervogn. I behandlingen bliver undervognen renset, eventuelt rust bliver fjernet, og bilen bliver beskyttet mod fremtidige rustskader. En undervognsbehandling starter med at alt ekstra montering bliver fjernet så undervognen kan blive renset igennem med vand. Hernæst repareres der skader, der evt. Kunne være i bilen, så de ikke bliver forværret. Efter dette skal bilen sprøjtebehandles. Til dette bruger mekanikeren et sprøjteskema. Et sprøjteskema fortæller mekanikeren præcis, hvordan undervognen skal sprøjtebehandles. Dette varierer nemlig fra model til model. Der er både forskel på, hvilket slags sprøjtemiddel, som bilen skal behandles med og hvordan den skal sprøjtes. Dette sikrer at bilen bliver behandlet som fabrikanten har planlagt. Det er dog ikke sikkert, at alle modeller har et sprøjteskema. De mere sjældne modeller har oftest ikke fået udviklet et sprøjteskema. Her skal mekanikeren i stedet selv vurdere, hvordan den skal behandles baseret på sin erfaringer. Derfor er det godt at vælge en erfaren mekaniker, hvis du har en sjælden model.

Hvorfor bør du få en undervognsbehandling?

Det er de færreste bilder, der er bygget til det danske vejr. Sne, regn og slud kan tage hårdt på undervognen. Især saltet, der bliver brugt til at holde vejene fri fra is, er rigtig dårligt for undervognen. Derfor er det vigtigt at få den behandlet regelmæssigt. Det anbefales at få den behandlet mindst en gang hvert andet år. Det er også vigtigt at få den tjekket, da små skader let kan blive værre. Rustpletter kan udvide sig, og hvis rusten får lov at brede sig, kan den ende med at æde sig igennem metallet. Dette kan føre til langt værre skader, der også koster meget mere end at få bilen til en rutine undervognsbehandling. Du kan altså i sidste ende spare penge ved at få din bil tjekket regelmæssigt.

admin

RELATED ARTICLES