juli 25, 2024
  • 8:22 am DIY projekter til at forbedre din baghave på et budget
  • 3:46 am En vaskemaskine test hjælper dig med at vælge det helt rette produkt
  • 3:40 am Jagten på den bedste ejendomsmægler i Silkeborg
  • 2:55 am Har du været udsat for tab af erhvervsevne?
  • 3:59 am Få en undervognsbehandling nær Århus

Er det ved at være tid til en fed firmafest? Det er altid et af årets højdepunkter, når firmaet inviterer til et brag af en fest. Man kommer hinanden ved på en hest anden måde, end når man er på arbejde. Man lærer kollegerne meget bedre at kende på det private niveau. Alle vil gerne være med til at skabe den firmafest, som der bliver talt om i mange år fremover. En af forudsætningerne for at skabe en uforglemmelig firmafest, det er at rammerne omkring festen siger spar to.

Festlokalerne til den uforglemmelige firmafest

Disse rammer findes i Midtjylland / Østjylland. Her ligger Kystvejens Konferencecenter nemlig. Disse lokaler indbyder til den fedeste og uforglemmelige firmafest. De har festlokaler, der passer til den mindre virksomhed, men også festlokaler, der kan bære den helt store fest med flere hundrede spisende gæster. De har nemlig to topmoderne restauranter. I den ene restaurant, kan der være 200 spisende gæster, og i den anden restaurant, kan der være 150 spisende gæster.

Det betyder med andre ord også, at man kan slå lokaler og madbestilling sammen. På kystvejens konferencecenter står der de dygtigste kokke og laver den mest delikate mad, som er årets fest værdig. Ved at bestille en pakke, hvor mad og drikke er inkluderet, så sparer det en masse besvær, ligesom det formentlig også er billigere at få både lokaler og mad det samme sted.

Lad firmafesten rykke udenfor i den skønne natur og nyd stemningen

Rygerne går jævnligt udenfor under en fest, og en stor del af ikke-rygerne går ofte med. Det vil med andre ord sige, at festen delvist vil komme til at udspille sig udenfor også. Her er der også de smukkeste omgivelser på Kystvejens Konferencecenter, på Djursland. Stedet for firmafesten ligger nemlig lige midt imellem skov og strand.

Er der lækkert vejr, så kan man sagtens rykke festen udenfor. Det er også som om, at folk bliver mere afslappede og stemningen helt anderledes, når en fest rykkes udenfor. Har man en smuk natur lige uden for døren, så gør det jo bare nuet og stemningen endnu bedre. Tag en godnatpølse med udenfor på den lune sommeraften, eller stå under de smukke trækroner og lyt til fuglenes kvidre, mens champagnen bruser i glasset. Man kan altid få en gratis og uforpligtende rundvisning, hvis man gerne vil tjekke festlokalerne og omgivelserne ud.

admin

RELATED ARTICLES