maj 23, 2024
  • 8:22 am DIY projekter til at forbedre din baghave på et budget
  • 3:46 am En vaskemaskine test hjælper dig med at vælge det helt rette produkt
  • 3:40 am Jagten på den bedste ejendomsmægler i Silkeborg
  • 2:55 am Har du været udsat for tab af erhvervsevne?
  • 3:59 am Få en undervognsbehandling nær Århus

Det kan være en lidt bekostelig affære, når der skal købes nye havemøbler ind til den kommende havesæson, med mindre man selvfølgelig vil nøjes med de velkendte hvide plastikborde, som man tit ser på campingpladser. Vil man gerne have noget lidt pænere og mere luksuriøst, så koster det lidt. Men der er alligevel mange penge at spare, hvis man går efter havemøbler tilbud i stedet for blot at gå ud og købe det første sæt havemøbler, man forelsker sig i.

Byggemarkeder har ofte gode havemøbler tilbud

De forskellige byggemarkeder har ofte havemøbler, som er rigtig godt med på prisen sammenlignet med de havemøbler, som man kan købe i boligforretninger. Samtidig er dem fra byggemarkederne stadig af rigtig god kvalitet, så man kan roligt købe dem der, uden at være bange for, at man kommer hjem med noget discount, som ikke kan holde sæsonen ud.

Gør dig tanker om de nye havemøbler i god tid

Den bedste taktik er at være i god tid, når der skal købes møbler til haven. Hele havesortimentet kommer typisk i butikkerne, allerede inden foråret for alvor er trådt ind ad døren. Det kan derfor være en god idé, at begynde at tænke over, hvad man godt kunne tænke sig, inden bladene begynder at springe ud. Et godt bud vil være i februar.

Når man har kigget lidt inspiration på nettet, så kan man få en idé om, hvad det er for en stil, man gerne vil have og gå efter havemøbler tilbud i netop denne genre. Derved undgår man også, at man falder i et godt tilbud med begge ben, hvor man jovist har sparet en masse penge i forhold til den originale pris, men hvor man så står med et havemøbelsæt, som man egentlig ikke er så glad for, når det kommer til stykket. Det var simpelthen et impulskøb på grund af fristelsen af et godt tilbud.

Hav tålmodighed og slå til, når tilbuddet er der

Når man har fundet ud af, hvad man vil gå efter, så er det tålmodigheden, der skal sættes på prøve. Butikkerne kommer ofte ud med en masse nyheder først, som er til fuld pris. Hold vejret og vent – lige pludselig er drømme havemøblerne på tilbud, det er blot et spørgsmål om tid.

Er man en af den type, der er i rigtig god tid, så er man måske allerede på jagt efter havemøbler tilbud i efteråret, når sommeren går på held. Det er nok også her, der er allerflest penge at spare. Det skyldes, at butikkerne sætter alle sæsonvarer ned på vilde udsalgspriser, fordi de bare skal have tømt lageret ud, inden næste sæsons varer kommer på hylderne.

Rådet lyder derfor at afstemme ønsker til de nye havemøbler allerførst, eventuelt med inspiration fra nettet eller gamle kataloger. Hav derefter tålmodighed. Der er ofte mest at spare ved udsalget sidt på sommeren, men også i foråret vild et være muligt at finde gode tilbud – hav is i maven, det vil lønne sig i sidste ende, når man finder de bedste havemøbler tilbud.

admin

RELATED ARTICLES