juli 25, 2024
  • 8:22 am DIY projekter til at forbedre din baghave på et budget
  • 3:46 am En vaskemaskine test hjælper dig med at vælge det helt rette produkt
  • 3:40 am Jagten på den bedste ejendomsmægler i Silkeborg
  • 2:55 am Har du været udsat for tab af erhvervsevne?
  • 3:59 am Få en undervognsbehandling nær Århus

Flere og flere kvinder får foretaget permanent hårfjerning. Det er en behandling, der simpelt går ind og fjerner hårene på kroppen, sådan at du ikke behøver barbere dig igen. Det gælder, uanset om det er på benene, under armene eller i bikinilinjen.

 

Klik her for at læse mere om priserne på den permanente hårfjerning. Det er nemlig forskelligt fra person til person, hvad en permanent hårfjerning koster, da det kommer meget an på, hvor mange behandlinger der er nødvendige, hvilken type hud man har, og hvor mørke hårene er.

Hårfjerning med laser

Den permanente hårfjerning foregår med laser, sådan at du som kunde får den mest skånsomme behandling muligt.

Man arbejder med en laser – også kendt som SHR-behandling – som bliver kørt henover stykket, der ønskes at fjerne hår fra, og den varmer huden op langsomt og forsigtigt, sådan at hverken hud eller hårsække lider nogen stor smerte. Laseren varmer op til en temperatur på omkring 40-45 grader, som jo er nogenlunde behageligt for kroppen.

 

Denne behandling kan bruges, uanset om du skal have fjernet hårene på benene eller i bikinilinjen, netop fordi den er så skånsom mod huden. Selvfølgelig er nogle steder mere ømme end andre, men ikke desto mindre bruger man den til både intim hårfjerning og hårfjerning i ansigt.

Flere behandlinger

Som oftest er der ikke bare tale om en enkelt behandling. Fordi hårene permanent skal forsvinde, kræver det typisk en 6 til 8 behandlinger for at få et så langvarigt resultat som muligt. På den måde får laseren virkelig arbejdet sig ned i hårsækkene og får fjernet al pigment og stamceller, som producerer håret.

 

De seks til otte behandlinger foregår ofte med omkring fire ugers mellemrum for at ”vække hårene til live”. Det er nemlig sådan, at hårene kun kan tages med SHR-behandlingen i fasen, hvor de gror. Ofte ligger der en del hår i hvilestadie, og dem er man nødt til at have frem, sådan at de også kan blive fjernet. Derfor kræver det flere behandlinger.

 

De mange behandlinger er blandt andet også derfor, at prisen kan variere fra person til person. Flere klinikker tilbyder selvfølgelig klippekort, sådan at man ikke betaler en fast pris for hvert besøg, men har mulighed for at få noget rabat. Hvis for eksempel man har genstridige hårsække, kan det være, det kræver 9 behandlinger i stedet for seks.

Hårfjerning med laser

Mange får fjernet hårene i både ansigt, på ben og under arme permanent, fordi det simpelthen irriterer dem dagligt. Nogle kvinder har mørkere hår end andre og måske en meget lys hud også, og så er det nemt at se hårene – enten på ben eller i ansigtet.

 

Det kan være med til at skabe usikkerhed omkring kroppen, og derfor kan nogle få lavet en sådan behandling. Andre vælger det simpelthen for nemhedens skyld og for at de ikke skal bruge timer på at fjerne hår på kroppen. Så koster det måske lidt at få fjerne hårene permanent, men det sparer en del tid i den anden ende.

 

admin

RELATED ARTICLES